Chiquelle.no er en eksklusiv svensk merkevare som selger klær, vesker og tilbehør!

Chiquelle.no er en eksklusiv svensk merkevare som selger klær, vesker og tilbehør!

aboutchiquelle-en-24nov2015

Chiquelle.no (Chiquelle AB - Org. 556889-8992) er en eksklusiv svensk merkevare som selger klær, vesker og tilbehør til unge og moteriktige kvinner. Historien om Chiquelle begynte i Sverige (Stockholm) og Europa i 2012 og utvidet seg raskt til USA og land over hele verden. I dag er vi stolte av å være en av de raskest voksende nettbutikkene i Sverige og Norden, og vi sender varer til mer enn 90 land over hele verden. 

Når du bestiller fra oss, ta vi oss av alle ekstrakostnader som for eksempel toll og avgifter.

Vårt mål er å inspirere kvinner og jenter ved å tilby de nyeste trendene og unike produkter som alle håndplukkes av våre fashionista-innkjøpere eller produseres av Chiquelle.com. Vi designer og produserer klærne våre selv og du finner ikke disse produktene andre steder. Vi gir deg de nyeste trendene og klær i toppkvalitet.

Med daglige oppdateringer på Instagram engasjerer og inspirerer vi kundene våre, som i dag har blitt våre fans. En av grunnene til at kundene våre blir fans er vårt store fokus på kundeservice. Vårt mål, hver dag og for hver kunde, er at alle skal forlate samtalen med et smil. Vi jobber daglig med å tilby en utmerket kundeservice over e-post, chat og våre sosiale medier.

Vi er stolte av å kunne fortelle at Chiquelle er seks ganger prisvinnende. Vi vant ”Årets Nykommer” og ”Årets mobile opplevelse” på Jetshop Awards 2015 og ”The rising star” på det internasjonale e-handelsarrangementet Nordic Commerce Summit i 2015. Vi har allerede vunnet to priser i mai 2017: ”E-commerce Store of the Year” og ”Design of the Year” på SEBC & juni 2017: ‘'Global E-commerce Award’' (Barcelona).

Hvor kommer navnet Chiquelle fra?

Navnet ble inspirert av to franske ord: Chique/Chic, som betyr elegant, klassisk, stilig, og Elle, som betyr hun, en jente, kvinne, kvinnelig. Vi liker å tenke på henne som den stiligste og mest elegante jenta i rommet, med unike klær som passer til humøret.

Vet du ikke hvor du skal begynne? Sjekk ut våre sist ankomne varer, se våre reklamevideoer eller sjekk oss ut på Instagram, Snapchat og Facebook. Har du spørsmål? Ikke nøl med å sende en e-post til vår kundeservice her.

"Chiquelle.com er et online shoppingparadis som du bare må bokmerke og besøke igjen og igjen."