Köpvillkor

KJØPSVILKÅR

kopvillkor-sv
BETINGELSER OG VILKÅR

Chiquelle.no (Chiquelle AB - Org nr. 556889-8992) - ("Chiquelle") sender varer over hele verden. Leveranser skjer i samarbeid med Bring Norge og deres partnere i andre land rundt om i verden. Levering til Norge koster 59,90 NOK. Når du bestiller fra oss, ta vi oss av alle ekstrakostnader som for eksempel toll og avgifter.

Bekreftelse

Når vi har mottatt bestillingen din, sender vi automatisk en bekreftelse direkte til e-postadressen din. Det er derfor viktig at du oppgir korrekt e-postadresse når du bestiller. Lagre denne e-posten for å gjøre kontakt med kundeservice enklest mulig. Ordrebekreftelsen (kvitteringen) fungerer også som garanti for kjøpsbevis. Hvis du ikke har mottatt denne e-posten innen 2 virkedager, vennligst kontakt vår kundeservice.

Betaling

Du kan velge å betale med kredittkort, debetkort, Paypal eller Klarna. Når det gjelder betaling med kreditt- eller debetkort, administrerer Klarna AB alle våre banktransaksjoner. Du kan lese mer om deres faktureringssystem på Klarna.no. Chiquelle håndterer ikke kredittkortnumre.

Betaling med kort

Betal trygt med Visa, MasterCard eller American Express over internett. Betalingen din håndteres av Klarna AB med sikker kryptering og under strenge bankstandarder. Kortinformasjonen din sendes direkte til banken og kan ikke leses eller åpnes av andre enn banken din. Det er ingen ekstra kostnader for kortbetalinger. Ved betaling med kredittkort/debetkort gjelder startbetingelser så snart korttransaksjonen er godkjent.

Bestilling

Bestillinger uført i en annen persons navn uten deres samtykke, eller på annen måte som medfølger at Chiquelle lider økonomisk skade, vil bli rapportert til politiet. Chiquelle har rett til å endre priser, korrigere ukorrekte priser på alle bestillinger samt salgsvarer. Hvis en pris er åpenbart feil, kan dette tvinge Chiquelle til å avbryte kjøpet og refundere ethvert beløp som er betalt på best mulig måte. Dette kan utføres når som helst.

Klager, vilkår og tilbaketrekking

Det er viktig at du som kunde sjekker varene/produktene dine når du mottar forsendelsen for å verifisere at produktene er korrekte og ikke skadet. Hvis du mottar varen din og ser at den ikke samsvarer med det du bestilte eller er skadet, vennligst kontakt oss innen 14 dager. Eventuelle klager skal gjøres til vår kundeservice via e-post customercare@chiquelle.com, eller gjennom vårt kontaktskjema på kontaktsiden. Vennligst oppgi ordresnummer og årsak til klagen, så vender vi tilbake til deg snarest mulig med instruksjoner om hvordan du returnerer varen. Defekte produkter som returneres til Chiquelle bør behandles som om de var feilfrie. Under alle returneringer er det ekstremt viktig at produktet er pakket på en slik måte at det ikke kan bli skadet.

For privatkunder gjelder forbrukerinnkjøp, noe som betyr at kunden har rett til frakt betalt i retur i en gyldig fil. I tilfeller hvor det ikke kan oppdages feil eller skader på et returnert produkt, belastes du med et gebyr på 150 NOK for fraktkostnader/retur. Chiquelle har rett til å erstatte defekte varer med varer av samme modell. Hvis varen er utgått, mottar kunden full refusjon. Private forbrukere har rett til å returnere sitt kjøp innen 14 dager. Retten gjelder kun i tilfeller hvor produktet og dets originale emballasje kan returneres i samme tilstand som ved mottak. Forbrukeren betaler returfrakt. Hvis en vare blir skadet under transport, bør Chiquelle kontaktes innen 14 dager.

Personlig informasjon

Under kjøpet lagrer vi noen av dataene dine for å gjennomføre bestillingen. Chiquelle behandler all personlig informasjon konfidensielt og ingenting vil bli videresendt til en tredjepart. Du har rett til å be om tilgang til dataene dine, og hvis noe er galt kan du få det endret eller fjernet.

Transportskadede varer

Hvis produktet ditt er blitt skadet under transport må dette rapporteres til transportøren umiddelbart innen 7 dager, enten skaden er synlig eller skjult. Det er derfor viktig at du undersøker pakken din nøye når den kommer. Transportskade må også rapporteres til Chiquelle innen 14 dager etter mottak.

Produkt

Chiquelle har rett til å justere priser, inkludere ekstra kostnader og endre produktinformasjon som for eksempel produktbilder og tilbud uten varsel. Produktbildene og informasjonstekstene som er tilgjengelige, gjenspeiler produktene så godt som mulig. Vi forbeholder oss retten til eventuelle feil som kan vises på siden, og kan ikke garantere at alle bilder nøyaktig gjenspeiler det virkelige utseendet til varen. Bildene kan variere avhengig av fargeinnstillingene i datamaskinen. Alle bilder skal kun ses som illustrasjoner, og garanterer ikke korrekt utseende og egenskaper.

Ansvar for mangler

Chiquelles ansvar for feil i leveransen er begrenset til eksisterende salgsvilkår. Chiquelle er ikke direkte eller indirekte ansvarlig når det gjelder for eksempel, men ikke begrenset til, inkompatibilitet, forsinkelser, driftsstans, tap av data, tilleggsarbeid eller annen økonomisk skade.

Force Majeure

Chiquelle skal være fritatt for erstatningsansvar og andre straffer for manglende gjennomføring av kontrakten dersom vi blir forhindret, hindret eller forsinket av omstendigheter utenfor vår kontroll. Slike forhindrende faktorer kan inkludere regjeringsintervensjon, ny/endret lovgivning, mangel på stat, krig, brann, flom, arbeidsforstyrrelser, forbud, restriksjoner, sabotasje, dårlig transport eller værforhold eller mangel på levering fra leverandører, at selskapet utsettes for kriminell aktivitet som påvirker virksomheten.

Rettssikkerhet

Alle produkter forblir i Chiquelles eie inntil full betaling er utført.

Gyldighet

Disse vilkårene gjelder når norske eller andre gjeldende lover ikke gir forhold som er i konflikt med dem. For privatbrukere gjelder forbrukerbeskyttelse og fjernkontrakter, som også omfatter beskyttelse for selgeren.

Frihet til å velge

Alle forsøk på bedrageri vil bli rapportert til politiet, og Chiquelle forbeholder seg retten til å kansellere kjøpet dersom det oppstår noen form for mistanke.

BETALINGSBETINGELSER

Når du bestiller fra www.chiquelle.no, godtar du prisene som er oppført og vist på vår side. Leverings- og betalingskostnader er ikke inkludert og vil bli lagt til når du kommer til kassen. Vi aksepterer Visa, MasterCard, Klarna Faktura og PayPal-betalinger. Merk at kontoen din ikke belastes før bestillingen din er sendt fra vårt lager.

Kortbetaling vil bli forvaltet av vår betalingspartner Klarna AB (den ledende betalingsleverandøren i Skandinavia og godkjent av Visa/Mastercard) for en enkel, trygg og pålitelig betaling med sikker kryptering og under strenge bankstandarder. Det er ingen ekstra kostnader når du bruker Visa, Mastercard, American Express eller PayPal. Kontroller at kredittkortinformasjonen du har fylt ut er riktig før du fullfører kjøpet.

Kassen

Når du har valgt produktene du vil ha, klikker du på ”Handlekurv”-knappen øverst til høyre på nettsiden vår, så blir du ført videre til ”kassen”. Vennligst fyll inn dine personlige opplysninger, eller logg inn hvis du er registrert.

Rabattkoder og gavekort

Kampanjene våre kan dessverre ikke kombineres med hverandre, og du kan ikke bruke to forskjellige gavekort eller rabattkoder til å betale en enkelt ordre med. Hvis du har rabattkode eller gavekort fra oss, kan du bruke det når du kommer til kassen. Skriv inn koden og trykk på knappen ”ok” for å aktivere rabatten, og verdien trekkes automatisk fra totalsummen.

Inga rabattkoder/kampanjer gäller för salg eller Chiquelle x Swimwear. 

Når du bestiller fra oss, ta vi oss av alle ekstrakostnader som for eksempel toll og avgifter.

For mer informasjon er du velkommen til å kontakte vår kundeservice her