Frakt & Levering

Frakt & Levering

kopvillkor-sv

Vi sender til alle europeiske land og over hele resten av verden. Leveringstid til Norge er ca. 2-5 virkedager. Når vi refererer til arbeidsdager, mener vi mandag-fredag ​​utenom helligdager. I enkelte land, i samarbeid med posttjenestene og deres lokale partnere, kan bestillingen din leveres også på en lørdag. Levering til Norge koster 59 NOK.

NOTE: WE SHIP CUSTOMS FREE TO NORWAY. NO IMPORT DUTIES (TOLL) OR FEE’S FOR OUR CUSTOMERS.

Chiquelle er ansvarlig dersom varene blir skadet eller går tapt under transport. Da må du kontakte vår kundeservice innen 14 dager. Hvis varene går tapt eller blir skadet når du returnerer produktet, er det du som vil være ansvarlig. Avbestilling etter at bestillingen er gjennomført og sendt er ikke mulig. I tilfeller hvor bestillingen er sendt, er kunden pålagt å motta/hente bestillingen. I perioder med høy trafikk, for eksempel i ferier, kan det forekommer litt lengre leveringstider.

Du vil motta en bekreftelse på e-post fra oss *orders@chiquelle.com* når bestillingen din er behandlet. Du vil også motta en e-post når bestillingen din er sendt fra lageret vårt. Hvis du ikke mottar en slik e-post innen 2-4 virkedager, kan du kontakte kundeserviceteamet vårt. Vi har rett til å belaste kunden med et gebyr på 150 NOK dersom pakken ikke hentes. 

Kundeservice

For mer informasjon er du velkommen til å kontakte vår kundeservice her. Hvis du ønsker å kontakte oss via vanlig post, vennligst send spørsmål til:

Chiquelle AB 

Box 4006

195 04 Rosersberg

Sweden